Prijava i provedba nacionalnih, županijskih i gradskih natječaja

Republika Hrvatska na nacionalnom i županijskom nivou, kao i putem jedinica lokalne samouprave te svojih financijskih institucija, nudi veliki broj raznovrsnih potpora i mjera kojima potiče poduzetništvo i razvoj. Sredstva su prvenstveno namijenjena trgovačkim društvima, obrtnicima i OPG-ovima, obrazovnim i znanstvenim ustanovama, udrugama te ostalim organizacijama, profitnim i neprofitnim. Natječaji i mjere objavljuju se putem ministarstava, kao i državnih, županijskih i gradskih agencija poput HAMAG BICRO, Agencija za odgoj i obrazovanje i drugih.

Stručnjaci Signum Savjetovanja vodit će vas kroz proces odabira natječaja i potpore za vaš projekt i ideju. Nakon inicijalnog sastanka i više informacija o vašoj ideji, poslovnom planu ili postojećem poslovanju, pružit ćemo vam brojne prijedloge o mogućnostima aplikacija na razne natječaje, kako na nacionalnom nivou, tako i županijskom i lokalnom nivou. Brojne su važnosti i mogućnosti postojećih poticaja te brojni poduzetnici i nemaju informacije o mogućnostima sufinanciranja i kreditiranja koja su moguća.

Jedinice lokalne i županijske samouprave često ulažu u brojne projekte, a koji potom djeluju na poboljšanje županija i općina, poticanja poduzetništva te daljnjeg razvoja regija. Uz navedeno, postoje i značajna sredstva na koja se mogu aplicirati obrtnici i poduzetnici, a koja su usmjerena na jačanje poduzetništva, kvalitete, razvoj turizma, kulture, obrazovanja mladih, jačanje sustava prijevoza i povezivanja, zapošljavanja i drugo.

Kontaktirajte nas za besplatne konzultacije i savjetovanje te doznajte sve o dostupnim natječajima i mjerama. Pružit ćemo vam sve potrebne informacije te vas u potpunosti voditi kroz prijavne procese i apliciranje na spomenute potpore i mjere.

Zanima Vas Prijava i provedba nacionalnih, županijskih i gradskih natječaja? javite nam se s povjerenjem!