O nama

Zašto je Signum Savjetovanje vaš pravi izbor?

Vjerujemo u znanje i kvalitetu, trud i cjeloživotno obrazovanje. Usmjereni smo k razvoju i optimizaciji vašeg poslovanja, jer jedino tako ulažemo i u razvoj našeg poslovanja. Razumijemo kako svaki od naših klijenata ima jedinstvene potrebe te jedino putem cjelovitog pristupa i kompletne usluge možemo vam u potpunosti pružiti podršku, povećati poslovnu učinkovitost te osigurati daljnji rast i razvoj. U iskusnim timovima unutar naše kompanije imamo stručnjake različitih profila koji su se istaknuli u području svoje ekspertize, s posebnim naglaskom na financijsko – investicijsko poslovanje te posjedujemo znanja i vještine koja se odnose na pripremu projektne dokumentacije i provedbu projekata.

Edukacija, svakodnevno usavršavanje te stjecanje novih znanja temelj su naše kompanije, a zadovoljni klijenti naša su najbolja preporuka. Obratite nam se s povjerenjem!

Naše vrijednosti

Naše temeljne vrijednosti odražavaju ono u što čvrsto vjerujemo te su putokaz našeg poslovanja. Vjerujemo u profesionalnost i odgovornost, pouzdanost i kvalitetu te individualni pristup našim partnerima i klijentima. Isključivo smo orijentirani prema rezultatima i vjerujemo kako jedino uspjeh naših partnera i klijenata, uspjeh je i naše kompanije.

Naša misija je pružanje kvalitetne i cjelovite savjetodavne usluge te povećanje produktivnosti i poslovne učinkovitosti naših partnera.

Jedinstven pristup Signum Savjetovanja

Naši klijenti plaćaju uslugu savjetovanja i provedbe projekta isključivo nakon odobrenja i isplate sredstava, a što nas čini jedinstvenima na tržištu. Svim našim partnerima nastojimo pružiti višegodišnju podršku i potporu jer poslovni uspjeh naših klijenata ujedno je i naš uspjeh.

Kontaktirajte nas već danas kako bi vam pružili detaljne informacije o brojnim modelima financiranja i kreditiranja koje nudimo u okviru našeg portfelja kao i sve relevantne informacije o mogućnostima napredovanja vaše kompanije. 

Sandra Batarelo

CEO i osnivačica

Posjeduje višegodišnje radno iskustvo u poslovnom savjetovanju i pronalaženju optimalnih rješenja za financiranje projektnih ideja u skladu sa preferencijama i mogućnostima klijenata, kao i pomoć u procesu ishođenja bankovnih kredita i ostalih izvora financiranja. Surađuje s javnim i privatnim sektorom. Profilirala se kao stručnjak u poduzetničkom savjetovanju zahvaljujući bogatom radnom iskustvu koje je stekla na brojnim direktorskim pozicijama. U Signum savjetovanju se bavi upravljanjem kompanijom, strateškim razvojem, osiguranjem kvalitete, razvojem ljudi, stručnim savjetovanjem u razvoju i provedbi EU projekata.

Mauro Tony Krešić

Savjetnik i konzultant

Diplomirao na fakultetu Bocconi University u Milanu, stekavši zanimanje magistra financija. Tijekom i poslije studija, radio je u više hrvatskih kompanija, u kojima je imao priliku razviti i dodatno usavršiti svoje vještine i znanja. Između ostalog, u tvrtci KPMG Hrvatska bio je zaposlen unutar odjela Management Consulting, a gdje sudjeluje na nizu velikih projekata i aktivnosti. U tim kompanije Signum Savjetovanje, dolazi 2021. godine na poziciju stručnog suradnika za EU fondove i financiranja putem javnih i privatnih institucija. Najveći doprinos timu proizlazi iz njegovih financijskih analiza i pronalaska alternativnih načina formiranja kreditnih zaduženja.

Jasminka Baričevac

Financijski savjetnik i edukator

Diplomirani ekonomist. Posjeduje dugogodišnje radno iskustvo u izradi poslovnih i financijskih restrukturiranja, izradi financijskih i kontroling izvještaja, podršci klijentima u vidu praćenja poslovanja (analize likvidnosti, analize kreditne sposobnosti i sl.), izradi investicijskih studija/poslovnih planova, izradi Due diligence analiza, izradi Benchmarking analiza, Cost-benefit analiza i sl. Nadalje, kao predavač sudjelovala je u brojnim stručnim edukacijama vezanih za analizu poslovnog rizika i korporativnih financija. Profilirala se kao financijski stručnjak zahvaljujući bogatom radnom iskustvu koje je stekla u bankarskom sektoru i u renomiranim privatnim tvrtkama. Višegodišnji je sudski vještak za bankarstvo, financije i računovodstvo.

Tea Menčik

Konzultantica za EU fondove

Stručna specijalistica projektnog menadžmenta. Posjeduje višegodišnje radno iskustvo kao Projekt manager s vještinama u svim fazama pripreme i provedbe projekata (izrada poslovnih planova, analiza i studija, projektnih prijedloga, vođenje i monitoring projekata, izrada zahtjeva za isplatu (ZNS/ZZNS), komunikacija s nadležnim tijelima, provođenje postupka javne nabave za neproračunske i proračunske korisnike. Samostalno je vodila preko 40 projekata ukupnog portfelja većeg od 13 milijuna eura. Održala je niz edukacija na temu pripreme i provedbe projekata sufinanciranih iz proračuna EU za privatne i državne tvrtke. Stručnjakinja je za sustav EU fondova, tumači pravila provedbe, provodi postupke javne nabave. Ima značajno iskustvo u procjeni sukladnosti ideja za financiranje iz EU fondova, razvoju projektnih prijedloga i studija izvodljivosti, te razvoju strateških dokumenata. Na poziciji voditeljice tima i konzultantice za EU fondove zadužena je za koordinaciju i kontrolu projektnog tima u procesu pripreme i provedbe projekata, ugovaranje novih klijenata, upravljanje projektnim ciklusom, projekkt managment, organizaciju procesa selekcije novih zaposlenika, osposobljavanje i edukaciju novih zaposlenika te vanjsku edukaciju u suradnji sa obrazovnim institucijama.

Želite znati više O nama? javite nam se s povjerenjem!