O nama

Zašto je Signum Savjetovanje vaš pravi izbor?

Vjerujemo u znanje i kvalitetu, trud i cjeloživotno obrazovanje. Usmjereni smo k razvoju i optimizaciji vašeg poslovanja, jer jedino tako ulažemo i u razvoj našeg poslovanja. Razumijemo kako svaki od naših klijenata ima jedinstvene potrebe te jedino putem cjelovitog pristupa i kompletne usluge možemo vam u potpunosti pružiti podršku, povećati poslovnu učinkovitost te osigurati daljnji rast i razvoj. U iskusnim timovima unutar naše kompanije imamo stručnjake različitih profila koji su se istaknuli u području svoje ekspertize, s posebnim naglaskom na financijsko – investicijsko poslovanje te posjedujemo znanja i vještine koja se odnose na pripremu projektne dokumentacije i provedbu projekata.

Edukacija, svakodnevno usavršavanje te stjecanje novih znanja temelj su naše kompanije, a zadovoljni klijenti naša su najbolja preporuka. Obratite nam se s povjerenjem!

Naše vrijednosti

Naše temeljne vrijednosti odražavaju ono u što čvrsto vjerujemo te su putokaz našeg poslovanja. Vjerujemo u profesionalnost i odgovornost, pouzdanost i kvalitetu te individualni pristup našim partnerima i klijentima. Isključivo smo orijentirani prema rezultatima i vjerujemo kako jedino uspjeh naših partnera i klijenata, uspjeh je i naše kompanije.

Naša misija je pružanje kvalitetne i cjelovite savjetodavne usluge te povećanje produktivnosti i poslovne učinkovitosti naših partnera.

Jedinstven pristup Signum Savjetovanja

Naši klijenti plaćaju uslugu savjetovanja i provedbe projekta isključivo nakon odobrenja i isplate sredstava, a što nas čini jedinstvenima na tržištu. Svim našim partnerima nastojimo pružiti višegodišnju podršku i potporu jer poslovni uspjeh naših klijenata ujedno je i naš uspjeh.

Kontaktirajte nas već danas kako bi vam pružili detaljne informacije o brojnim modelima financiranja i kreditiranja koje nudimo u okviru našeg portfelja kao i sve relevantne informacije o mogućnostima napredovanja vaše kompanije. 

Sandra Batarelo

CEO i osnivačica

Posjeduje višegodišnje radno iskustvo u poslovnom savjetovanju i pronalaženju optimalnih rješenja za financiranje projektnih ideja u skladu sa preferencijama i mogućnostima klijenata, kao i pomoć u procesu ishođenja bankovnih kredita i ostalih izvora financiranja. Surađuje s javnim i privatnim sektorom. Profilirala se kao stručnjak u poduzetničkom savjetovanju zahvaljujući bogatom radnom iskustvu koje je stekla na brojnim direktorskim pozicijama. U Signum savjetovanju se bavi upravljanjem kompanijom, strateškim razvojem, osiguranjem kvalitete, razvojem ljudi, stručnim savjetovanjem u razvoju i provedbi EU projekata.

Mauro Tony Krešić

Savjetnik i konzultant

Diplomirao na fakultetu Bocconi University u Milanu, stekavši zanimanje magistra financija. Tijekom i poslije studija, radio je u više hrvatskih kompanija, u kojima je imao priliku razviti i dodatno usavršiti svoje vještine i znanja. Između ostalog, u tvrtci KPMG Hrvatska bio je zaposlen unutar odjela Management Consulting, a gdje sudjeluje na nizu velikih projekata i aktivnosti. U tim kompanije Signum Savjetovanje, dolazi 2021. godine na poziciju stručnog suradnika za EU fondove i financiranja putem javnih i privatnih institucija. Najveći doprinos timu proizlazi iz njegovih financijskih analiza i pronalaska alternativnih načina formiranja kreditnih zaduženja.

Jasminka Baričevac

Financijski savjetnik i edukator

Diplomirani ekonomist. Posjeduje dugogodišnje radno iskustvo u izradi poslovnih i financijskih restrukturiranja, izradi financijskih i kontroling izvještaja, podršci klijentima u vidu praćenja poslovanja (analize likvidnosti, analize kreditne sposobnosti i sl.), izradi investicijskih studija/poslovnih planova, izradi Due diligence analiza, izradi Benchmarking analiza, Cost-benefit analiza i sl. Nadalje, kao predavač sudjelovala je u brojnim stručnim edukacijama vezanih za analizu poslovnog rizika i korporativnih financija. Profilirala se kao financijski stručnjak zahvaljujući bogatom radnom iskustvu koje je stekla u bankarskom sektoru i u renomiranim privatnim tvrtkama. Višegodišnji je sudski vještak za bankarstvo, financije i računovodstvo.

Željko Latinović

Savjetnik

Diplomirani ekonomist (dipl. oec.) sa preko 20 godina radnog iskustva od čega zadnjih 8 godina radi na povlačenju bespovratnih sredstava iz europskih i nacionalnih fondova te se 2018. godine specijalizirao kao Voditelj za izradu i provedbu EU projekata.
Naročiti naglasak dao je na mala i srednja poduzeća (MSP) iz područja poduzetništva, proizvodnje, turizma i poljoprivrede gdje ima veliki broj uspješno prijavljenih i provedenih projekata. Sudjeluje i surađuje na velikim projektima za inovacije, izgradnju i opremanje proizvodnih postrojenja i hotela te samostalno izrađuje potrebnu financijsku dokumentaciju (investicijska studija, poslovni planovi, studija izvodljivosti …).
Željkov osnovni motivator uspješne suradnje sa strankama je pomoći vlasnicima tvrtke te slušati njihove želje i potrebe pa ih strateški savjetovati, detaljno uputiti i usmjeriti, u skladu sa propisanim pravilima natječaja, kako uspješno pripremiti i provesti projekt. Uvijek je spreman na nove izazove te je sinonim pouzdanosti i ustrajnosti.

David Forko

Savjetnik za javnu nabavu, pripremu i provedbu EU projekta

Značajno iskustvo stekao je u Ministarstvu obrane Republike Hrvatske na poslovima javne nabave, gdje je proveo postupke u vrijednosti preko 10 milijuna eura za potrebe Ministarstva obrane i Oružanih snaga Republike Hrvatske. Samostalno priprema cjelokupnu dokumentaciju za nadmetanje i provođenje postupka javne nabave za radove, robu i usluge. Pruža stručna mišljenja vezana uz pravilnu primjenu propisa iz područja javne nabave. Kao savjetnik posjeduje višegodišnje iskustvo u pripremi i provedbi EU projekata. Sudjeluje u svim fazama pripreme i provedbe projekata. Upravljao je s preko 20 projekata ukupne vrijednosti preko 15 milijuna eura. Diplomirani je inženjer naftnog rudarstva.

Tomica Pukec

Savjetnik

Po zanimanju stručni provstpnik porezne struke (Preddiplomski stručni porezni studij Pravnog fakulteta u Zagrebu). Radno iskustvo, vezano uz izradu i provedbu projekata financiranih sredstvima EU stekao kroz višegodišnji rada kao “Voditelj izrade i provedbe EU projekata” u lokalnoj razvojnoj agenciji te drugim ustavnovama unutar javnog sektora. Samostalno i kroz rad u timovima, sudjelovao je u izradi više od 150 projektnih prijedloga za prijavitelje iz javnog i privatnog sektora, a koji su financirani sredstvima EU. Kroz svoj rada samostalno je vodio više projekta financiranih sredstvima Europskog socijalnog fonda, Fonda za zaštitu okoliša, Programa ruralnog razvoja (Mjera 4, 6, 7, 8) te projektnih prijedloga finaciranih u sklopu OP Konkurentnosti i kohezija.

Želite znati više O nama? javite nam se s povjerenjem!