O nama

Zašto je Signum Savjetovanje vaš pravi izbor?

Vjerujemo u znanje i kvalitetu, trud i cjeloživotno obrazovanje. Usmjereni smo k razvoju i optimizaciji vašeg poslovanja, jer jedino tako ulažemo i u razvoj našeg poslovanja. Razumijemo kako svaki od naših klijenata ima jedinstvene potrebe te jedino putem cjelovitog pristupa i kompletne usluge možemo vam u potpunosti pružiti podršku, povećati poslovnu učinkovitost te osigurati daljnji rast i razvoj. U iskusnim timovima unutar naše kompanije imamo stručnjake različitih profila koji su se istaknuli u području svoje ekspertize, s posebnim naglaskom na financijsko – investicijsko poslovanje te posjedujemo znanja i vještine koja se odnose na pripremu projektne dokumentacije i provedbu projekata.

Edukacija, svakodnevno usavršavanje te stjecanje novih znanja temelj su naše kompanije, a zadovoljni klijenti naša su najbolja preporuka. Obratite nam se s povjerenjem!

Naše vrijednosti

Naše temeljne vrijednosti odražavaju ono u što čvrsto vjerujemo te su putokaz našeg poslovanja. Vjerujemo u profesionalnost i odgovornost, pouzdanost i kvalitetu te individualni pristup našim partnerima i klijentima. Isključivo smo orijentirani prema rezultatima i vjerujemo kako jedino uspjeh naših partnera i klijenata, uspjeh je i naše kompanije.

Naša misija je pružanje kvalitetne i cjelovite savjetodavne usluge te povećanje produktivnosti i poslovne učinkovitosti naših partnera.

Jedinstven pristup Signum Savjetovanja

Naši klijenti plaćaju uslugu savjetovanja i provedbe projekta isključivo nakon odobrenja i isplate sredstava, a što nas čini jedinstvenima na tržištu. Svim našim partnerima nastojimo pružiti višegodišnju podršku i potporu jer poslovni uspjeh naših klijenata ujedno je i naš uspjeh.

Kontaktirajte nas već danas kako bi vam pružili detaljne informacije o brojnim modelima financiranja i kreditiranja koje nudimo u okviru našeg portfelja kao i sve relevantne informacije o mogućnostima napredovanja vaše kompanije. 

Sandra Batarelo

CEO i osnivačica

Posjeduje višegodišnje radno iskustvo u poslovnom savjetovanju i pronalaženju optimalnih rješenja za financiranje projektnih ideja u skladu sa preferencijama i mogućnostima klijenata, kao i pomoć u procesu ishođenja bankovnih kredita i ostalih izvora financiranja. Surađuje s javnim i privatnim sektorom. Profilirala se kao stručnjak u poduzetničkom savjetovanju zahvaljujući bogatom radnom iskustvu koje je stekla na brojnim direktorskim pozicijama. U Signum savjetovanju se bavi upravljanjem kompanijom, strateškim razvojem, osiguranjem kvalitete, razvojem ljudi, stručnim savjetovanjem u razvoju i provedbi EU projekata.

Mauro Tony Krešić

Savjetnik i konzultant

Diplomirao na fakultetu Bocconi University u Milanu, stekavši zanimanje magistra financija. Tijekom i poslije studija, radio je u više hrvatskih kompanija, u kojima je imao priliku razviti i dodatno usavršiti svoje vještine i znanja. Između ostalog, u tvrtci KPMG Hrvatska bio je zaposlen unutar odjela Management Consulting, a gdje sudjeluje na nizu velikih projekata i aktivnosti. U tim kompanije Signum Savjetovanje, dolazi 2021. godine na poziciju stručnog suradnika za EU fondove i financiranja putem javnih i privatnih institucija. Najveći doprinos timu proizlazi iz njegovih financijskih analiza i pronalaska alternativnih načina formiranja kreditnih zaduženja.

Jasminka Baričevac

Financijski savjetnik i edukator

Diplomirani ekonomist. Posjeduje dugogodišnje radno iskustvo u izradi poslovnih i financijskih restrukturiranja, izradi financijskih i kontroling izvještaja, podršci klijentima u vidu praćenja poslovanja (analize likvidnosti, analize kreditne sposobnosti i sl.), izradi investicijskih studija/poslovnih planova, izradi Due diligence analiza, izradi Benchmarking analiza, Cost-benefit analiza i sl. Nadalje, kao predavač sudjelovala je u brojnim stručnim edukacijama vezanih za analizu poslovnog rizika i korporativnih financija. Profilirala se kao financijski stručnjak zahvaljujući bogatom radnom iskustvu koje je stekla u bankarskom sektoru i u renomiranim privatnim tvrtkama. Višegodišnji je sudski vještak za bankarstvo, financije i računovodstvo.

Željko Latinović

Savjetnik

Diplomirani ekonomist (dipl. oec.) sa preko 20 godina radnog iskustva od čega zadnjih 8 godina radi na povlačenju bespovratnih sredstava iz europskih i nacionalnih fondova te se 2018. godine specijalizirao kao Voditelj za izradu i provedbu EU projekata.
Naročiti naglasak dao je na mala i srednja poduzeća (MSP) iz područja poduzetništva, proizvodnje, turizma i poljoprivrede gdje ima veliki broj uspješno prijavljenih i provedenih projekata. Sudjeluje i surađuje na velikim projektima za inovacije, izgradnju i opremanje proizvodnih postrojenja i hotela te samostalno izrađuje potrebnu financijsku dokumentaciju (investicijska studija, poslovni planovi, studija izvodljivosti …).
Željkov osnovni motivator uspješne suradnje sa strankama je pomoći vlasnicima tvrtke te slušati njihove želje i potrebe pa ih strateški savjetovati, detaljno uputiti i usmjeriti, u skladu sa propisanim pravilima natječaja, kako uspješno pripremiti i provesti projekt. Uvijek je spreman na nove izazove te je sinonim pouzdanosti i ustrajnosti.

David Forko

Savjetnik za javnu nabavu, pripremu i provedbu EU projekta

Značajno iskustvo stekao je u Ministarstvu obrane Republike Hrvatske na poslovima javne nabave, gdje je proveo postupke u vrijednosti preko 10 milijuna eura za potrebe Ministarstva obrane i Oružanih snaga Republike Hrvatske. Samostalno priprema cjelokupnu dokumentaciju za nadmetanje i provođenje postupka javne nabave za radove, robu i usluge. Pruža stručna mišljenja vezana uz pravilnu primjenu propisa iz područja javne nabave. Kao savjetnik posjeduje višegodišnje iskustvo u pripremi i provedbi EU projekata. Sudjeluje u svim fazama pripreme i provedbe projekata. Upravljao je s preko 20 projekata ukupne vrijednosti preko 15 milijuna eura. Diplomirani je inženjer naftnog rudarstva.

Želite znati više O nama? javite nam se s povjerenjem!