Provedba javne nabave

Pružamo usluge pravnog savjetovanja za vaše cjelokupno poslovanje – kontaktirajte nas već danas za sve dodatne informacije. Naši stručnjaci vodit će vas i usmjeriti u svim pravnim pitanjima, a posebno kod priprema i razrade vaših ideja te kreiranja posebnih projekata. Iznalazimo najbolja rješenja za vaše projekte te pružamo kompletno poslovno i pravno savjetovanje te vas pozivamo da nam se obratite s povjerenjem.

Usluge pravnog savjetovanja uključuju: pripremu ugovora i svih ostalih posebnih dokumenata, pravo trgovačkih društava, porezno pravo, radno pravo, i drugi oblici pravnog savjetovanja.

Pravo trgovačkih društava uključuje sljedeće usluge:

–           Priprema dokumentacije za osnivanje društva

–           Priprema dokumentacije, kao i vođenje svih daljnjih promjena

–           Sve daljnje pravne aktivnosti vezano za trgovačko društvo: spajanje društva, eventualne promjene, prestanak rada društva, zastupanje u postupku likvidacije itd.

–           Provođenje dubinskog snimanja društva

–           Rješavanje sporova

–           Pribavljanje dozvola i ostalih dokumenata

Savjetujemo kompanije i pojedince i po drugim pravnim pitanjima, kao što su radno pravo, a  što uključuje: pružanje informacija i savjeta vezanih za početak i prestanak radnog odnosa, rješavanje radnih dozvola za strane državljane, sastavljamo radne i managerske ugovore, izrađujemo pravilnike o radu i pružamo sve ostale savjete glede radnog prava.

Ujedno, pružamo i pravne savjete glede poreznog prava, uključujući savjete glede pdv-a,  poreza na dohodak, poreza na dobit, međunarodnog poreznog prava, poreznih postupaka i svih drugih pravnih pitanja. Zastupamo vas pred poreznim tijelima i pružamo sve ostale relevantne informacije po pitanju porezne politike i prava.

Zajedno s vama, pripremamo komercijalne ugovore i ostale zahtjeve u vaše ime. Osiguravamo da navedeni budu kvalitetno i stručno pripremljeni, s precizno definiranim svim stavkama, detaljno pripremljeni, a sve s ciljem prevencije nesuglasica i eventualnih sporova. Također, pripremamo sve ostale potrebne dokumente – zahtjeve, molbe i ostale, a koje su potrebne pri administrativnom vođenju projekata.

Signum Savjetovanje stručnjaci i konzultanti, bogatog radnog iskustva i znanja, pružit će vam kompletnu podršku i potporu u svim fazama vođenja i provedbe projekta. Svakom projektu i klijentu pristupamo individualno, s najvećom pažnjom i odgovornosti, te vas pozivamo da nas kontaktirate na besplatne konzultacije i stručno savjetovanje.

Zanima Vas Provedba javne nabave? javite nam se s povjerenjem!