Financijske usluge

Savjetovat ćemo vas i pronaći najpovoljniji model financiranja vaše kompanije te ishoditi kreditna sredstva, a kako bi vam osigurali uspješno poslovanje i daljnji poslovni rast. Vaš poslovni rast i uspjeh naš je jedini cilj, jer vjerujemo kako je vaš uspjeh ujedno i naš te smo isključivo usmjereni k razvoju vaše kompanije. Razmišljajući strateški i dugoročno, pronalazimo cjelovita financijska rješenja, te pružamo kompletne financijske i poslovno savjetodavne usluge, s jedinim ciljem – uspjeh vaše kompanije na današnjem turbulentnom, nestabilnom tržištu.

Nudimo financijske usluge, poput: kompletno financijsko restrukturiranje, cost benefit analize koja obuhvaća kompletnu analizu kojom se uspoređuju sve prednosti i nedostaci pojedinog projekta i poslovnog modela, usluge o poreznim propisima i zakonima, savjetovanje po pitanju računovodstva i brojne druge usluge.  Naši konzultanti ujedno istražuju tržišta, prikupljaju podatke, analiziraju financijski aspekt projekata i ideja. Dodatno, izrađujemo zahtjeve i apliciramo na kredite zajmove i jamstva, s fokusom na uspješnost, točnost i brzinu modela i prijave. Pripremamo cjelokupnu dokumentaciju za ostvarivanje poticaja i poreznih olakšica, uključujući izradu Poslovnog plana sa svim financijskim izvještajima i potrebnim obrascima prijave. Pripremamo svu ostalu potrebnu dokumentaciju, ishodujemo pravne i ostale dozvole, pripremamo godišnje financijske izvještaje i obrasce itd.

Vjerujemo kako je svaka kompanija, kao i čovjek, jedinstven. Sve naše usluge, pa i one financijske, su jedinstvene i prilagođene svakom od naših klijenata i partnera. Za početak, utvrđujemo postojeće  stanje, analiziramo koliko isto prati dugoročno definirane kompanijske ciljeve te nalazimo načine kako iste ostvariti. Vaš financijski uspjeh je i naš uspjeh – kontaktirajte nas već danas kako bi zajedno pronašli najbolji poslovni model za vašu kompaniju.

Zanima Vas Financijske usluge? javite nam se s povjerenjem!