Kako do €28 milijuna iz programa Erasmus+

Uz pomoć Signum savjetovanja, prijavite se za dobivanje sredstava Erasmus +, novo usvojenog i nadopunjenog Erasmus+ programa E.U, temeljenog na europskom stupu vrijednosti socijalnih prava, a koji podržava programe za mlade, strukovno obrazovanje i osposobljavanje, te razvoj sporta.  Prošireni okvir za razdoblje 2021-27 obuhvaća područja socijalne uključenosti, zelenu i digitalnu tranziciju, kao promicanje sudjelovanja mladih u demokratskom životu. 

Proračun za Erasmus+ iznosi 26,2 milijarde eura i dvostruko je veći u odnosu na proračun inicijalnog Erasmus programa za razdoblje 2014-20, te će financirati projekte koji promiču mobilnost u svrhu učenja za 10 milijuna Europljana svih dobnih skupina, različitih mogućnosti i podrijetla.

Hrvatskoj je za 2021. godinu dostupno više od 28 milijuna eura.

Globalni značaj Erasmus+: riječ je o jedinstvenom programu po veličini, opsegu i svjetskom glasu koji obuhvaća 33 zemlje, a ostatku svijeta dostupan je u okviru svojih međunarodnih aktivnosti.

Cilj: ostvariti ideju europskog prostora obrazovanja

Tko se može prijaviti: sve javne i privatne organizacije aktivne u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta mogu se prijaviti za financiranje

Struktura Erasmus+ uključuje: 1. mobilnost u svrhu učenja za pojedince, 2. suradnju za inovacije i razmjenu dobre prakse, 3. podršku reformi politika, 4. program Jean Monnet i 5. sport

Provođenje Erasmus+:  Dio programa je centraliziran i nalazi se u nadležnosti Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualne medije i kulturu Europske komisije – EACEA, dok se dio programa nalazi u nadležnosti nacionalnih agencija uspostavljenih u svim programskim državama koje sudjeluju u aktivnostima Erasmus+ programa.

Pokrenite svoju prijavu na Erasmus+ već danas:

Za detaljan pregled uvjeta i načina sudjelovanja u programu Erasmus+, kao i za rokove, prijavne obrasce i tehničku dokumentaciju obratite nam se direktno za podršku na info@signum-savjetovanje.com  i/ili 091 2849 003.

Nazovite odmah za sva pitanja!

Pošaljite upit:


Share This