Aktualni natječaji s rokom do 3. veljače, 2023.

Iskoristite mogućnost besplatnih konzultacija kod Signum savjetovanja te saznajte kako povući bespovratna sredstva na aktualnim natječajima iz područja turizma.  Provodimo vas kroz složen proces prijave po principu “ključ u ruke” gdje nas plaćate tek po uspješnoj realizaciji, odnosno odobrenju sredstava. 

Javni pozivi s rokom prijave do 3. veljače, 2023:

1. “Regionalna diversifikacija i specijalizacija hrvatskog turizma kroz ulaganja u razvoj turističkih proizvoda visoke dodane vrijednosti”

Cilj programa je poticanje oporavka i otpornosti turističkog sektora kroz javna ulaganja jačanjem slabije razvijenih turističkih destinacija kroz ulaganje u kvalitetu ponude kako bi se produžila sezona i smanjila prevelika koncentracija turista.  Održiv oblik turizma i razvoj javne turističke infrastrukture u skladu s EU standardima zaštite okoliša su temeljne odrednice programa.

Raspoloživ iznos sredstava je 930.000.000,00 HRK (€ 123.432.211,82) i namijenjen je jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama, trgovačkim društvima u javnom vlasništvu te javnim ustanovama za upravljanje zaštićenim područjima i područjima ekološke mreže ili za za obavljanje sportske djelatnosti upravljanje i održavanje sportskom građevinom.

Više detalja o grupama i pripadajućim iznosima pročitajte u sažetku natječaja.

2. “Razvoj turističkih proizvoda prihvatljivih za okoliš, učinkovitost resursa te zelenu i digitalnu tranziciju“

Programom se žele potaknuti ulaganja poduzetnika u turizmu za ugostiteljske objekte smještaja veće dodatne vrijednosti, dodatne sadržaje i turističko ugostiteljske objekte zabavnih i tematskih parkova.

Najniži iznos potpore iznosi 2 milijuna kuna (€265.445,62), a najviši 50 milijuna kuna (€ 6.636.140,42).

Na natječaj se mogu prijaviti hoteli, kampovi i djelatnosti zabavnih i tematskih parkova. Više detalja o pročitajte u sažetku natječaja.

Kako Vam možemo pomoći

Princip rada u Signum savjetovanju je “ključ u ruke”.  Posvećeni smo pomoći Vam stvoriti sve preduvjete kako bi Vaš projekt postao uspješan gdje na samom početku pružamo besplatne konzultacije, a svoju uslugu naplaćujemo  tek po realizaciji projekta, odnosno nakon što Vam se odobre sredstva.

Vaš idući korak:

Signum savjetovanje će vas provesti kroz sistematičan proces prijave Vašeg projekta. Kontaktirajte nas već danas te se upoznajte s novostima i potrebnom dokumentacijom za pokretanja projekata pametnih rješenja na info@signum-savjetovanje.com  i/ili 091 2849 003.

Nazovite odmah za sva pitanja!

Pošaljite upit:


Share This