2,27 milijardi eura za zapošljavanje, obrazovanje, zdravstvenu i socijalnu skrb

Besplatno se konzultirajte sa Signum savjetovanjem te saznajte kako do bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda (ESF+) ukupne vrijednosti od 2,27 milijarde eura koji je odobren od strane Europske komisije kroz Program učinkovitosti ljudskih potencijala 2021. – 2027.

Naša ekspertiza je dodana vrijednost za Vas

  • Višegodišnje iskustvo za punu podršku i potporu  kroz složen proces EU metodologije koji uključuje pripremu, prijavu i provedbu projekata po principu „ključ u ruke“
  • Pružamo besplatne konzultacije na način da prvo provjeravamo mogućnost sufinanciranja Vaše zamisli, a uslugu naplaćujemo tek po osiguranju sredstava

Tko su krajnji korisnici progama?

Ulaganja su usmjerena na poboljšanje svakodnevnog života građana Republike Hrvatske u vidu kvalitete usluga, dostupnosti obrazovanja do novih mogućnosti na tržištu rada kroz obrazovanje i stjecanje vještina.  Glavni korisnici su radnici, poslodavci, starije osobe, djeca i osobe s invaliditetom.

Raspoloživa sredstva za ulaganje prema područjima:

  • Tržište rada, zapošljavanje i nove vještine: 717 milijuna eura
  • Sustav obrazovanja i cjeloživno učenje: 697 milijuna eura
  • Smanjenje siromaštva socijalnim uključivanjem najranjivijih kroz razvoj i dostupnost usluga u zajednici: 687 milijuna eura
  • Zdravstveni sustav i politika dugotrajne skrbi: 80 milijuna eura

Što se nastavlja u odnosu na prethodno razdoblje programa 2014-2020?

Program predviđa nastavak financiranja uspješnih projekata poput mjera aktivne politike zapošljavanja, osposobljavanje pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama i osoba s invaliditetom, ishođenje stipendija za studente iz ranjivih skupina, financiranje specijalizacija za liječnike i medicinsko osoblje, omogućavanje školske prehrane za ranjivu djecu i širenje socijalnih usluga kroz kulturu, turizam i nastavak programa Zaželi.

Novi program ulaganja: mikro i malim poduzetnicima

ESF+ program će financirati mjere obrazovanja potrebnih na tržištu rada kroz uvođenje financijskih instrumenata za mikro i male poduzetnike te društvena poduzeća, programa podrške za uvođenje cjelodnevne škole, besplatnu pomoć u učenju i izvanškolske aktivnosti za djecu u riziku od siromaštva te ulaganja u dugotrajnu skrb.

Vaš idući korak

Kontaktirajte Signum savjetovanje već danas na info@signum-savjetovanje.com  i/ili 091 2849 003 i provest ćemo Vas kroz sistematičan proces prijave Vašeg projekta poput upoznajte s novostima i potrebnom dokumentacijom.

Nazovite odmah za sva pitanja!

Pošaljite upit:


Share This